Rauhallinen kokous
levollisessa ilmapiirissä

Lappean rauhallinen sijainti ja luonnonläheinen ilmapiiri tarjoavat kokoustajille levollisen ja häiriöttömän kokousympäristön.
Lappea
Lappea yksityiskohta - ryijy
Lappean loma talvi

Anna ajatusten virrata jokivarressa

Heti Lappean laiturista voi lähteä mieleenpainuvalle lauttaretkelle tutustumaan rajajoen ainutlaatuisiin maisemiin tai rantatörmällä pysytellen pääsee nauttimaan kuumista, mutta niin pehmeistä savusaunan löylyistä. Talvellakaan ei tarvitse kärsiä tekemisen puutteesta, moottorikelkkareitti lähtee aivan pihaltamme ja sovittaessa järjestämme vaikka husky-koiria vieraidemme iloksi.
Lappean Loma palvelut yrityksille
Kylmämaa Ylläs palvelut yrityksille
Kylmämaa - palvelut yrityksille

ERÄKODAN TUNNELMAA

Yksityisellä kodallamme Niesalompolossa pääset nauttimaan aidosta erätunnelmasta palveluilla kuorrutettuna. Yöpyminen makuupusseissa porontaljat alustana ja tuli nuotiossa lämmittämässä takaa ikimuistoisen retken.

Talvella pilkimme korkeiden kallioiden ympäröimällä yksityisellä lammella, sillä aikaa kun illallinen valmistuu kodassa. Lumettomaan aikaan kalastamme joko rannalta tai soutuveneestä. Illallisen jälkeen, jos taivas on kirkas, pääsemme nauttimaan revontulten tanssista, yöttömästä yöstä ja kuuntelemaan luonnon hiljaisuutta.

Tervetuloa viihtymään tunturilappiin

Lappeasta teet helposti myös retkiä Ylläksen tunturimaisemiin ja Pallas-Ylläs kansallispuistoon.
Ruokailut ja kokouksen oheisohjelmat järjestyvät ammattitaidolla, eikä niitä tarvitse hakea kaukaa. Kokoustilamme tarjoaa paikan suuremmallekin kokoukselle, jopa 80 hengelle. Kokoustilat voimme varustaa valkokankaalla, datatykillä, kopiokoneella ja fläppitaululla.
Ylläs - Ylläsjärvi - Kylmämaa
Ylläs    Original Lapland       Pallas-Ylläs      Lapland - The North of Finland      Lapland Above Ordinary      Lapland Above Ordinary      Laatutonni         
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?