Saavutettavuus

Ylläs

Ylläs sijaitsee 150 km Napapiirin pohjoispuolella Länsi-Lapissa Kolarin kunnassa. Ylläkseen saapuminen onnistuu helposti junalla, lentäen, bussilla tai autolla.

Kittilän lentoasema sijaitsee puolen tunnin päässä Ylläkseltä. Ylläsjärvelle matkaa lentokentältä on 40 km. Kittilään saapuu useita suoria lentoja Helsingistä sekä Euroopasta. Rovaniemen lentokenttä sijaitsee 165km päässä.

Junalla pääsee Kolariin ja Ylläkselle kätevästi. Ylläkselle matkaa rautatieasemalta on noin 35 km. Rautatieasemalta on linja-auto yhteys Ylläkselle ja takaisin. Ylläkselle on myös suoria bussiyhteyksiä.

Tarjoamme lisämaksusta myös kuljetuksia lentokentiltä ja rautatieasemilta asiakkaillemme.

LappeanLohi Lappeassa

LappeanLohi sijaitsee Kolarin kunnassa Lappean kylässä. Matkaa Kolarista Väylänvarrentietä on Lappeaan noin 30km ja Pellosta matkaa kertyy noin 45km.
Lähin rautatieasema on Kolarissa. Lähimmät lentokentät ovat Kittilässä ja Rovaniemellä.

Matka Kittilästä LappeanLoheen kestää reilun tunnin ja Rovaniemen lentokentältä ajaa noin puolessa toista tunnissa. Lentokentiltä ei yleisillä kulkuneuvoilla pääse Lappeaan saakka, vaan joko Kolariin tai Pelloon, josta voimme asiakkaat noutaa lisämaksusta.

Ylläs    Original Lapland       Pallas-Ylläs      Lapland - The North of Finland      Lapland Above Ordinary      Lapland Above Ordinary      Laatutonni         
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?