LappeanLohi
Rentoutujan paratiisi

LappeanLohi sijaitsee komeiden rantakallioiden päällä, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen varrella, Lappean kuuluisan lohisuvannon puolivälin paikkeilla.
Lappean ateriat
Lappean loman huone

Rauhan tyyssija

LappeanLohessa on ympäri vuoden rauhallinen tyyssija niin majoitusta kaipaavalle kuin perhejuhlien tai kokousten järjestäjällekin. Majoitustiloina ovat entisen kyläkoulun tiloihin remontoidut yksilölliset ja viihtyisät huoneet. Kesällä majoitutaan myös perinteisiin leirintämökkeihin tai voit pysäköidä asuntoautosi tai –vaunusi avaralle pihamaallemme.

Juhlien ja kokousten järjestämiseen LappeanLohessa on tilava juhlasali / kokoustila ja voitkin tilata meiltä koko ”serviisin”, majoituksesta tarjoiluihin. Kahviomme palvelee sekä satunnaista matkaajaa että majoittujaa tarjoillen kotona leivottua pullaa ja tuoretta kahvia tai huurteisen janoiselle kulkijalle.

Väylän varressa

Matkaa LappeanLoheen, Lappean kylään, tulee Kolarista vain 30km (lähin rautatieasema) ja Pellosta noin 45km. Kittilän lentokentältä paikalle Tornionjoki varteen pääsee reilussa tunnissa ja Rovaniemeltäkin noin 1,5 tunnissa.

Lappean kylä

LappeanLohen savusauna sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Tornion - Muonionjoen varressa. Se on historiallisesti merkittävä rakennus, sillä sodan jälkeen se on toiminut miltei koko Lappean kylän saunana, kun sodasta ei muita rakennuksia selvinnyt.
Lappean Loma saunat
Lappean majoitus
Lappean Loma ruokailu
Lappean loma talvi

Kyläkoulun tunnelmaa

LappeanLohen majoitustilat on remontoitu persoonallisiksi huoneiksi entiseen Lappean kyläkouluun. Kyläkoulun historia ulottuu vuoteen 1921, jolloin Suomessa tuli voimaan oppivelvollisuuslaki.
Image
Image

Leppoisia unia

LappeanLohessa voit majoittua yksilöllisissä huoneissa ja mökeissä, sekä kesäkaudella majoitusvaihtoehtoina ovat myös leirintäaluemökit. Alueellamme on myös teltta- sekä matkailuajoneuvopaikkoja.
Lappean Loma palvelut
Kylmämaan Lappean Wellness
Lappean loman huone

Majoitusta moneen makuun

Päärakennuksen, joka on Lappean kylän vanha kyläkoulu, remontoituihin 12 yksilölliseen huoneeseen majoittuu mukavasti bussilastillinen. Huoneiden koot vaihtelevat aina yhden hengen huoneesta 4 hengen huoneisiin. Huoneita yhdistämällä onnistuu myös isomman porukan majoittaminen ns. perhehuoneeseen. Huoneissa majoittuvat löytävät siistit suihkut ja WC:t käytävältä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitushintaan.

Koulun puolella sijaitsevaan asuntoon mahtuu perhe tai suurempi kaveriporukka (5+2 hlöä). Asunnossa on oma wc, suihku ja keittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Asunnon hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhkeet.
Ylläs    Original Lapland       Pallas-Ylläs      Lapland - The North of Finland      Lapland Above Ordinary      Lapland Above Ordinary      Laatutonni         
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?