Koe
kylmän kaunista
kuuraa

Lämpimiä tunteita ja elinikäisiä muistoja kauniiden kylmien kokemusten äärellä.

Luonnon hiljaisuutta

Elämyspalveluidemme maisemat ovat Lapin suurtunturialueella, Ylläs-Pallas kansallispuiston sekä vapaana virtaavan Tornionjoen äärellä. Tule vieraaksemme luontokohteisiin, joissa yksityisyyden ja hiljaisuuden paikallistarinoineen voi parhaiten kokea.
Lappean Loma palvelut
Lappean saunat
Lappean saunat - vuokrasauna

PYSÄHDY NAUTTIMAAN

LappeanLohessa on ympäri vuoden rauhallinen tyyssija niin majoitusta kaipaavalle kuin perhejuhlien tai kokousten järjestäjällekin.

LappeanLohen aito savusauna sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Torniojoen rantatöyräällä. Saunamme on historiallisesti merkittävä rakennus, sillä sodan jälkeen se on toiminut miltei koko Lappean kylän yhteisenä saunana - sodasta kun ei muita rakennuksia selvinnyt. Voit kruunata saunakokemuksesi tilaamalla LappeanTeller -saunamenun tai mukaan otettavan grillikassimme.

Metsän ihmeet

Pehmeä sammal jalan alla, lehdeltä tipahtava kastepisara, tuulessa huojuva puu. Koe metsän ihmeet ja tallenna mieliasiasi tuomaan voimaa arjen kiireessä.
Lappean loma ruokailu
Kylmämaa ohjelmapalvelut
Lappean loman rravintola

Puhdasta ilmaa

Ylläksen tunturialueella pääset hengittämään maailman puhtainta ilmaa virkistävine talvi- ja kesäaktiviteetteineen. LappeanLohi on asiakkaidemme oma eräkohde, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen luonnonkauniilla, historiallisia tarinoita huokuvalla rantatörmällä.
Kylmämaa

Elinikäisiä muistoja

Haluatko elinikäisiä muistoja matkaltasi? Meidän matkassa Lapissa niitä saat! Kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla järjestämme retkiä ja safareita, joiden matkassa pääset onnistuneesti kokemaan luonnon, kaikkina Lapin värikkäinä vuodenaikoina.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Kylmämaa - Lappean Loma
Ylläs    Original Lapland       Pallas-Ylläs      Lapland - The North of Finland      Lapland Above Ordinary      Lapland Above Ordinary      Laatutonni         
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?