Tilaussaunat

Savusauna Ylläksellä

Savusauna Äkäslompolon Hannukaisessa on illanviettokohde, jonne kannattaa varata aikaa koko ilta. Saunarakennuksessa on viihtyisän takkatuvan lisäksi erillinen pieni pukuhuone, wc ja suihkuhuone kahdella suihkulla. Takkatupa toimii myös ravintolana, jossa on anniskeluoikeudet. Pieni ryhmä sopii ruokailemaan siellä pitkän kelohonkapöydän ääressä. Mikäli kuitenkin haluaa syödä juhlavammin, ovat tilausravintola Kivinavetta ja ravintola Haltiakammi vain muutaman askeleen päässä savusaunasta. Ota yhteys myyntipalveluumme ja suunnittelemme teille ja ryhmällenne ikimuistoisen illan savusaunan löylyistä ja suussa sulavasta ruuasta nauttien!

Savusaunan hinta

Savusaunan lämmitysmaksu on 230€ ja henkilömaksu 16€ / hlö.

Savusaunan hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy pyyhkeet ja pefletit. 

Lisämaksusta

Lapin kaste, alkoholi- ja virvoitusjuomat. Saunalla & takkatuvassa anniskeluluoikeudet. Mahdollisuus jatkaa iltaa Kivinavetan tilausravintolassa tai Haltiakammi ravintolassa. Kysy illallisvaihtoehtoja myynnistämme info@kylmamaa.fi tai puh. 0400 - 397 484

Varaa: info@kylmamaa.fi tai puh. 0400 - 397 484

Savusauna Lappeassa

LappeanLohen savusauna sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Tornion - Muonionjoen varressa. Se on historiallisesti merkittävä rakennus, sillä sodan jälkeen se on toiminut miltei koko Lappean kylän saunana, kun sodasta ei muita rakennuksia selvinnyt. Savusaunan viereisessä rantasaunassa on pukeutumis- ja peseytymistilat.

Savusaunakokemuksen kruunaa illallinen LappeanLohessa. Kysy illallisvaihtoehdot myyntipalvelustamme.

Savusaunan hinta

Savusaunan lämmitysmaksu on 230,00€ ja henkilömaksu 16,00€ / hlö. 

Ajalla 10.6.- 7.7.2019 lämmitysmaksu on 253,00€ ja henkilömaksu 17,60€ / hlö.

Savusaunan hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy saunan lisäksi pyyhkeet ja pefletit. 

Lisämaksusta

Illallinen LappeanLohessa. Kysy illallisvaihtoehdot myynnistämme: info@kylmamaa.fi tai puh. 0400 - 397 484

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?