Korkeatasoinen tilausravintola Kivinavetta Ylläksellä

Kivinavetta on viihtyisä ja intiimi 24 asiakaspaikan tilausruokaravintola Hannukaisella, lähellä Äkäslompoloa. Sen harmoninen ilmapiiri ja punamarmorista 1800-luvulla louhitut, paikoitellen yli metrin paksuiset kiviseinät sulkevat maailman kiireet ulkopuolelle. Tunnelmallisten seinien sisäpuolella on rauhaisaa nauttia keittiömestarin taidonnäytteistä. Salin perällä oleva jättitakka ei ole pelkästään tunnelman luoja, sitä myös käytetään ruoanvalmistuksessa.

Valittavanasi on monenlaisia ruokavaihtoehtoja Lapin herkuista meren antimiin saakka. Korkealuokkaiset raaka-aineet hankitaan alueen omilta metsästäjiltä ja kalastajilta, sekä marjojen ja sienien poimijoilta. Puhtaat Lappilaiset raaka-aineet yhdistettyinä keittiömestarin ammattitaitoon takaavat ruokanautinnon, joka tyydyttää vaativimmankin kulinaristin maun. Mikäli sinulla ja ryhmälläsi on koko ilta aikaa, voit aloittaa nauttimisen jo ennen illallista pihapiirin tunnelmallisessa savusaunassa.

Katso Kivinavetan menu täältä.

Paikkavaraukset tehtävä ennakkoon info@kylmamaa.fi tai puh. 0400-397 484
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?