Majoitus Lappeassa

Lappean Lohessa voit majoittua yksilöllisissä huoneista, sekä kesäkaudella majoitusvaihtoehtoina ovat myös mökit. Alueellamme on myös teltta- sekä matkailuajoneuvopaikkoja.

Lappean huoneet

Päärakennuksen vastaremontoituihin, 12 yksilölliseen huoneeseen majoittuu mukavasti bussilastillinen. Huoneiden koot vaihtelevat aina yhden hengen huoneesta 4 hengen huoneisiin. Huoneita yhdistämällä onnistuu myös isomman porukan majoittaminen ns. perhehuoneeseen. Huoneissa majoittuvat löytävät siistit suihkut ja WC:t käytävältä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitushintaan.

Koulun puolella sijaitsevaan asuntoon mahtuu perhe tai suurempi kaveriporukka (5+2 hlöä). Asunnossa on oma wc, suihku ja keittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Asunnon hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhkeet.

Varaa huonemajoitus

Kuvia huoneista

Lappean mökit

Lappean laaja piha kätkee syliinsä 9 erikokoista mökkiä. Kaikissa mökeissä on varustuksena jääkaappi ja keittolevy sekä astiat. Mökeistä yksi ja paritalo-mökin molemmat huoneistot on varustettu myös WC:llä ja suihkulla. 

Paremmin varusteltujen mökkien hintaan kuuluvat myös liinavaatteet, mutta muihin mökkeihin majoittuvat voivat vuokrata liinavaatteet vastaanotosta.

Kuvia mökeistä

Lappean teltta- ja matkailuajoneuvopaikat

Lappean Loheen voit tulla omalla asuntoautolla tai -vaunulla ja majoittua sähköistetylle paikalle. Myös telttailijalle on oma paikkansa Lappean Lohen pihamaalla.
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - Salli ja sulje ilmoitus En salli