Lappea on rentoutujan paratiisi Tornionjoki varressa!

LappeanLohi sijaitsee komeiden rantakallioiden päällä, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen varrella, Lappean kuuluisan lohisuvannon puolivälin paikkeilla. Matkaa LappeanLoheen tulee Kolarista vain 30km (lähin rautatieasema) ja Pellosta noin 45km. Kittilän lentokentältä paikalle Tornionjoki varteen pääsee reilussa tunnissa ja Rovaniemeltäkin noin 1,5 tunnissa.
LappeanLohen osoite on: Lappeantie 251, 95900 Kolari.

LappeanLohessa on ympäri vuoden rauhallinen tyyssija niin majoitusta kaipaavalle kuin perhejuhlien tai kokousten järjestäjällekin. Majoitustiloina ovat entisen kyläkoulun tiloihin remontoidut yksilölliset ja viihtyisät huoneet. Kesällä majoitutaan myös perinteisiin leirintämökkeihin tai voit pysäköidä asuntoautosi tai –vaunusi avaralle pihamaallemme. Juhlien ja kokousten järjestämiseen LappeanLohessa on tilava juhlasali / kokoustila ja voitkin tilata meiltä koko ”serviisin”, majoituksesta tarjoiluihin. Kahviomme palvelee sekä satunnaista matkaajaa että majoittujaa tarjoillen kotona leivottua pullaa ja tuoretta kahvia tai huurteisen janoiselle kulkijalle.

Kesäisin LappeanLohen pihamaalla riittää vilskettä, kun Itämeren lohi (villilohi), Salmo Salar nousee jokeen lisääntymään tuoden mukanaan kalamiesten kirjon. Silloin vuokraamme kalastukseen sopivia veneitä ja kalastusvälineitä, myymme kalastuslupia ja tarvittaessa ammattitaitoiset kalastusoppaamme johdattavat teidät lohenkalastuksen saloihin. Syyskesällä ja ruskan värjätessä maisemaa, LappeanLohessa järjestetään marja- ja sieniretkiä, tutustutaan erilaisiin käsityötaitoihin tai rentoudutaan. Talvisin meille kannattaa tulla ihailemaan revontulia, nauttimaan hiljaisuudesta ja osallistumaan vaikka kahden valtakunnan moottorikelkkasafarille pihalta lähtevällä kelkkareitillä…

LappeanLohi
Lappeantie 251
95900 Kolari

LAPPEANLOHI ON AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN!

Varaa majoitus: puh 0400 397 484 tai info@kylmamaa.fi
TERVETULOA!

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?